Opiskelijan TVT-välineet

Käytämme tieto- ja viestintätaitojen opetukseen ja monilla muilla kursseilla koulun kannettavia tietokoneita. Joillain kursseilla saat jakson ajaksi käyttöösi koulun tablettitietokoneen. Opintojen alusta lähtien sinua perehdytetään sähköisen Edison-oppimisympäristön käyttöön. Kursseilla ja sähköisillä kokeilla valmistaudut ajantasaisesti sähköisiin ylioppilaskirjoituksiin.

Nykyaikainen lukio-opiskelu edellyttää opiskelijalta mahdollisuutta käyttää opiskelussaan myös henkilökohtaista päätelaitetta. Porkkalan lukio edellyttää opiskelijalta omaa konetta pian lukio-opintojen alettua ja laitteen hankinnan voit hyvin ajoittaa opintojen alkuun. Kotisivuillemme on päivitetty ohje opiskelukäyttöön soveltuvasta koneesta. Ensisijainen valinta on kannettava tietokone, jota voidaan käyttää päätelaitteena myös sähköisissä ylioppilaskirjoituksissa.

Ylioppilastutkintolautakunnan sivulta voit tutustua, millaisia vaatimuksia on yo-kokeisiin soveltuvalle päätelaitteelle. Kannattaa huomioida, että mahdollisesti jo käytössäsi oleva päätelaite voi täyttää nämä kriteerit.

Opetamme sinulle koulun laitteilla kokonaisen opiskelijan tieto- ja viestintätekniikan kurssin (TO04) kahden ensimmäisen jakson aikana. Näin pääset hyvin mukaan sähköisten työtapojen käyttöön.

Tietokone opinnoissa

Ohje kannettavan tietokoneen hankkimisesta